SOUS CHEF
Descrição da oferta de emprego
Sustainability, Wellness and Out of the Ordinary experiences are at the core of everything we do at Six Senses.
I will safeguard these pillars and ensure full knowledge and active participation of all our brand initiatives.
Duties and Responsibilities As Sous Chef, I will support the Executive Chef and assume responsibility for the efficient operation in the following.
Continually focus on the rejuvenation of the culinary experience.
Constantly assess Menus and Wine Lists to remain relevant and in line with Eat With Six Senses practices.
Establish purchasing practices that meet the requirements of the Six Senses nutrition and sustainability platforms.
Instill a cost-focused philosophy through training and education.
Operate the department consistent with all legal, statutory and financial requirements and documentation, reporting systems, contractual obligations, security and safety protocols, communications, product and service standards, host management practices and budgetary controls are implemented, reviewed and maintained to ensure the successful operation of the hotel.
Strictly adhere to LQA standards and guest comments.
Qualifications.
To execute the position of Sous Chef, I must have the required qualifications, technical skills and experience in a similar role in luxury hotels with proven results and includes the following.
High school diploma or equivalent and at least 5 years kitchen experience in a full-service outlet or similar setting.
Hospitality diploma/degree from a recognized hospitality school is preferred.
Knowledge of the use of broiler equipment and understanding of meat and fish cookery, proficient knife skills and understand farm to table concept.
Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local or state government agency.
Fluent in English; I understand that additional languages are preferred.
Possess the relevant work visas to work in EU.
The above is intended to provide an overview of the role and responsibilities for a Sous Chef at Six Senses Douro Valley.
It is not and does not infer that the above is an inclusive and/or exhaustive list of the duties and responsibilities inherent to the position.
Six Senses Douro Valley is an equal opportunity employer.
This policy applies to all terms and conditions of employment.
Detalhes da oferta
- Six Senses Douro Valley
- Indeterminado
- 04/11/2024
- 02/02/2025
Você deverá- preparar os pratos de sua área (quentes, frios, café da manhã)- verificar se os buffets estão montados, expostos e reabastecidos- prestar serviço de mesa em nossos restaurantes- gerenciar uma equipe de pelo menos 2 cozinheiros- garantir a qualidade dos serviços, o cumprimento das regras......
We currently have an opportunity for a chef de partie to join our busy hospitality team... as a chef de partie you will be responsible for:preparation and cooking of foodassisting in all areas of the kitchen for breakfast, lunch and dinnerensuring the kitchen areas are clean and tidymaintaining health......
O grupo romando encontra-se a recrutar para a sua equipa sushiman / sushi chef... apresente já a sua candidatura para *****@***** tipo de oferta: integral/full-time benefícios: cartão/ticket refeição horário de trabalho: dias úteis e feriados dias úteis e fins de semana remuneração suplementar: ......
You think along in the development of menus... if you join us, you will receive two free nights... job location: netherlands for applying: https://alljobs... quality is important in your work... you provide a clean and fresh kitchen and know how to apply the haccp guidelines... eu/es/jobs/2635490-chef-espanol-para-holanda?promotion=636524-trackable-share-link-hisham......
O grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... oferecemos: valor salarial atrativo; integração num ambiente positivo e dinâmico; benefícios para colaboradores do grupo... requisitos do trabalho requisitos: formação......
O grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... orientado para a excelência e exigência contínua, proporciona oportunidades de crescimento e desenvolvimento de carreira àqueles que, diariamente, se dedicam a promover experiências......
O grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... oferecemos: valor salarial atrativo; integração num ambiente positivo e dinâmico; benefícios para colaboradores do grupo... orientado para a excelência e exigência contínua......
O grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... orientado para a excelência e exigência contínua, proporciona oportunidades de crescimento e desenvolvimento de carreira àqueles que, diariamente, se dedicam a promover experiências......
O grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... orientado para a excelência e exigência contínua, proporciona oportunidades de crescimento e desenvolvimento de carreira àqueles que, diariamente, se dedicam a promover experiências......
Chefe de sala o grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... outros dados de posição responsabilidades: transmitir a cultura e valores do grupo à equipa; coordenar e dinamizar a equipa de atendimento: sala e bar; capacidade......