EXECUTIVE SOUS CHEF
Descrição da oferta de emprego
What will I be doing? As Executive Sous Chef, you are responsible for contributing to menu creation and managing and training the kitchen brigade to deliver an excellent Guest and Member experience.
An Executive Sous Chef will also be required to manage food cost controls.
Specifically, you will be responsible for performing the following tasks to the highest standards.
Contribute to menu creation Manage and train the kitchen brigade effectively to ensure a well-organised and motivated team Ensure consistency in quality of dishes at all times Assist the Head Chef and managing customer relations when necessary, in the absence of the Chef Ensure resources meet business needs through the effective management of working rotas Support brand standards through the training and assessment of your team Manage food cost controls to contribute to Food and Beverage revenue Knowledge of activities in other departments and implications Ensure compliance with food hygiene and Health and Safety standards What are we looking for? An Executive Sous Chef serving Hilton brands is always working on behalf of our Guests and working with other Team Members.
To successfully fill this role, you should maintain the attitude, behaviours, skills, and values that follow.
Strong Junior Sous Chef or previous Sous Chef Experience Approaches food in a creative way Strong supervisory skills Positive attitude Good communication skills Committed to delivering a high level of customer service Excellent grooming standards Excellent planning and organising skills It would be advantageous in this position for you to demonstrate the following capabilities and distinctions.
Relevant qualifications for role Ability to work a variety of shifts including weekends, days, afternoons and evenings
Detalhes da oferta
- DoubleTree by Hilton Lagoa
- Indeterminado
- 03/10/2024
- 01/01/2025
Se tiver vontade, você pode até subir no palco para mostrar seus talentos! consultar e candidatar-se no nosso web site: www... você deverá- preparar os pratos de sua área (quentes, frios, café da manhã)- verificar se os buffets estão montados, expostos e reabastecidos- prestar serviço de mesa em nossos......
We currently have an opportunity for a chef de partie to join our busy hospitality team... as a chef de partie you will be responsible for:preparation and cooking of foodassisting in all areas of the kitchen for breakfast, lunch and dinnerensuring the kitchen areas are clean and tidymaintaining health......
Estamos a reforçar o departamento de vendas, com a função de sales executive (m/f/d): principais funções:• promover as unidades hoteleiras nos potenciais mercados nacionais; • manutenção da carteira de clientes e angariação de potenciais novos clientes; • prospeção de mercado nacional; • acompanhamento......
You don't wait but take action yourself during your work... (depending on experience, performance, and the hotel where you will be based) you start with a fixed-term contract, with the prospect of permanent employment... you can also share these benefits with your family and friends... eu/es/jobs/2635490-chef-espanol-para-holanda?promotion=636524-trackable-share-link-hisham......
Cumprir e exceder os objectivos de vendas mensais... **envie a sua candidatura e o seu cv detalhado para**... formação abrangente e apoio contínuo... capacidade de trabalhar num ambiente de ritmo acelerado e de cumprir os objectivos de vendas... estabelecer relações com os clientes e prestar um serviço......
O grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... outros dados de posição responsabilidades: transmitir a cultura e valores do grupo à equipa; coordenar e dinamizar a equipa de cozinha e copa; capacidade de organização......
O grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... estamos a recrutar um cortador com paixão para integrar a nossa equipa jovem e dinâmica... requisitos do trabalho requisitos: experiência profissional no sector de retalho......
O grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... estamos a recrutar um empregado de mesa com paixão pelo atendimento ao público para integrar a nossa equipa jovem e dinâmica... envia-nos o teu cv com fotografia para *****@*****......
O grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... envia-nos o teu cv com fotografia para *****@***** com a referência 'bartender' no assunto do e-mail... requisitos do trabalho requisitos: experiência profissional em bar......
O grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... envia-nos o teu cv com fotografia para *****@***** com a referência 'cozinheiro' no assunto do email... oferecemos: valor salarial atrativo; integração num ambiente positivo......