EXECUTIVE SOUS CHEF
Descrição da oferta de emprego
RAFFLESCompany DescriptionJoin the team responsible for crafting a fresh landmark that emphasizes cultural appreciation among colleagues and the pursuit of greatness.
At Raffles Boston, we recognize the immense worth of our distinct cultural heritage, and we are dedicated to ensuring that it is comprehended and embraced by each team member.
This commitment begins the instant a prospective colleague connects with us and extends throughout their entire journey with the hotel.
ob DescriptionThe Executive Sous Chef is responsible for ensuring that all meals coming from the kitchen for which she/he is responsible are well prepared with regard to quality, consistency, eye appeal, taste and food cost.
She/he is expected to provide training for all staff; meet corporate quality standards; assist in establishing and enforcing food specifications, portion control, recipes and sanitation.
The Execuitve Sous Chef is also responsible for controlling food and labor costs while maximizing guest satisfaction.
ualificationsTwo years of Sous Chef Level experience in a luxury hotel required.
years of progressive experience in a hotel or a related field.
ulinary degree required2 years of banquet experience required Must have knowledge of F&B preparation techniques, local health department rules and regulations, liquor laws and regulations.
dditional InformationEmployee benefit card offering discounted rates in Accor worldwide for you and your family.
Excellent Company benefits including medical, dental, vision and life insurance.
Personalized development opportunities across Accors extensive brand portfolio.
Ability to make a difference through our Corporate Social Responsibility activities, like Planet 21
Detalhes da oferta
- Accor Hotels
- Em todo Portugal
- Indeterminado - Indeterminado
- Indeterminado
- 01/09/2024
- 30/11/2024
Você deverá- preparar os pratos de sua área (quentes, frios, café da manhã)- verificar se os buffets estão montados, expostos e reabastecidos- prestar serviço de mesa em nossos restaurantes- gerenciar uma equipe de pelo menos 2 cozinheiros- garantir a qualidade dos serviços, o cumprimento das regras......
We currently have an opportunity for a chef de partie to join our busy hospitality team... as a chef de partie you will be responsible for:preparation and cooking of foodassisting in all areas of the kitchen for breakfast, lunch and dinnerensuring the kitchen areas are clean and tidymaintaining health......
Estamos a reforçar o departamento de vendas, com a função de sales executive (m/f/d): principais funções:• promover as unidades hoteleiras nos potenciais mercados nacionais; • manutenção da carteira de clientes e angariação de potenciais novos clientes; • prospeção de mercado nacional; • acompanhamento......
You provide a clean and fresh kitchen and know how to apply the haccp guidelines... you don't wait but take action yourself during your work... eu/es/jobs/2635490-chef-espanol-para-holanda?promotion=636524-trackable-share-link-hisham... various opportunities to grow within your field......
Ao juntar-se à nossa equipa como executivo de telemarketing, desempenhará um papel vital na geração de leads e na promoção de ligações valiosas com as prestigiadas marcas internacionais que representamos... **responsabilidades do cargo- efetuar chamadas de saída para potenciais clientes para promover......
O grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... orientado para a excelência e exigência contínua, proporciona oportunidades de crescimento e desenvolvimento de carreira àqueles que, diariamente, se dedicam a promover experiências......
O grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... requisitos do trabalho requisitos: experiência profissional no sector de retalho de carnes; iniciativa, polivalência e organização; gosto pelo trabalho em equipa......
O grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... outros dados de posição responsabilidades: acompanhar os clientes, apresentar os menus e esclarecer eventuais dúvidas; garantir o registo de pedidos e acompanhamento contínuo......
O grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... outros dados de posição responsabilidades: preparar o mise-en-place previamente aos serviços; limpar e arrumar o bar... orientado para a excelência e exigência contínua......
O grupo chef kiko dedica-se à criação, desenvolvimento e exploração de conceitos de restauração inovadores no mercado português... orientado para a excelência e exigência contínua, proporciona oportunidades de crescimento e desenvolvimento de carreira àqueles que, diariamente, se dedicam a promover experiências......